Afbeelding Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf

Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we vanaf 26-02-2024 een erkend leerbedrijf zijn volgens de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Deze erkenning stelt ons in staat om stageplekken aan te bieden aan enthousiaste studenten die hun vaardigheden willen ontwikkelen in een stimulerende omgeving.

Bij ons erkende leerbedrijf krijgen studenten de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen en zich te verdiepen in hun vakgebied. We geloven in het belang van opleiding en training en we zijn toegewijd om samen te werken met gemotiveerde studenten die streven naar groei en succes in hun gekozen vakgebied.

Als je op zoek bent naar een inspirerende stageplaats waar je kunt leren van ervaren sportbegeleiders en je talenten kunt ontplooien, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we bouwen aan een vruchtbare leerervaring die bijdraagt aan jouw toekomstige carrière. We kijken ernaar uit om getalenteerde studenten te verwelkomen en samen te werken aan hun professionele ontwikkeling.

Terug